Blog

Evas Hage er opptatt av de skiftende årstidene i kystbyen Kragerø.  På blogsiden vår vil vi poste nyheter og underfundigheter som skjer i og rundt vår lille og koselige blomsterbutikk i Kragerø sentrum. Vår hverdag består av spennende møter med mennesker. Kurs og opplæring er også en naturlig del av vår hverdag, så følg med.

Bli med inn og ta del i alt det spennede som foregår i Kragerø hele året!

Vi håper du vil like blogsiden vår, og vi blir veldig glad for kommentarer og tanker i kommentarfeltet. 

Bøyer meg i blomsterstøvet

Da er høstens kursprogram unnagjort, og jeg bøyer meg ydmykt og takker store og små for tilliten dere har vist meg.
En spesiell takk til dere som har kommet fra Skien, Bamble og andre steder for å gå på kurs.
Hjertelig takk til Kari Sveberg, for at vi får være i lokalene til Kirkens bymisjon.

Jeg benytter også anledningen til å takke alle som har vist meg tilliten siden jeg åpnet for noen måneder siden, og for at dere bruker Evas Hage. Jeg setter stor pris på hver og en av dere. Takket være dere føler jeg meg velkommen til Kragerø sentrum, og jeg gleder meg til å utvikle Evas Hage videre i årene som kommer.

I dag er det kveldsåpent, og vi venter en spennende blomsterlevering på formiddagen.
Det er også ventet en levering av flere lyslenker og andre nyheter i løpet av dagen.
Som alltid har vi en god kopp kaffe på lur, og i dag har vi også deilige kaker til de som har tid til å sette seg ned.

Velkommen til å senke skuldrene i vår koselige og stemningsfulle julebutikk, vi er her for dere!

Eva

001.JPG