Blog

Evas Hage er opptatt av de skiftende årstidene i kystbyen Kragerø.  På blogsiden vår vil vi poste nyheter og underfundigheter som skjer i og rundt vår lille og koselige blomsterbutikk i Kragerø sentrum. Vår hverdag består av spennende møter med mennesker. Kurs og opplæring er også en naturlig del av vår hverdag, så følg med.

Bli med inn og ta del i alt det spennede som foregår i Kragerø hele året!

Vi håper du vil like blogsiden vår, og vi blir veldig glad for kommentarer og tanker i kommentarfeltet. 

Betraktninger og ettertanke

Jeg står her bak arbeidsbenken min, og jobber med høstbinderi og andre kreasjoner, mens jeg betrakter livet på utsiden av vinduene her i Torvgata 6. 

022.JPG

Tempoet har senket seg betraktelig, Audun over gata hos Solbekk losser ikke lenger hagemøbler av trailerne, men flotte sofaer og gode madrasser.
Barnehagebarna får boltre seg på de fine lekeapparatene på Jernbanetorget i ro og fred.
Wenche kommer fra jobb på Politistasjonen, og stikker innom for å spørre om jeg trenger hjelp. For et fantastisk menneske, og alle de andre som har gitt meg en hjelpende hånd siden vi startet 1. februar. Min kjære far som står klar utenfor butikken hver morgen for å bære ut blomstene, alltid like blid, positiv og fornøyd. Torunn som har hjulpet meg mye i sommer, etter morgenturene med hunden. Audun som har kommet løpende når tunge paller har blitt satt av utenfor butikken.
Jeg er takknemlig og glad, for det er mye varme i den koselige byen vår.

Eva