Om Eva

Eva Johansen

Eva Johansen_4423 - BW - Fotograf Jan Hasseleid.jpg

Eva Johansen, født 1973 er eier og daglig leder av Evas Hage AS. Eva har fagbrev som blomsterdekoratør. Hun er også utdannet barnehageassistent og skoleassistent, og har jobbet i mange år med kundebehandling blant annet på Victoria Hotell og Bucholm Café i Kragerø.

Eva var i tre år ansvarlig for blomsterdekoreringen ved Lifjellstua i Bø. Dette gjennomførte hun med stor suksess, og var blant annet sentral i en 10 siders julereportasje i Allers.

Eva har også over 10 års erfaring som blomsterdekoratør hos Ch. Hiis Blomster i Kragerø, en bedrift som gjorde henne mer interessert i blomsterfaget.  Under læretiden som blomsterdekoratør deltok Eva i flere konkurranser i blomsterdekoratør faget. Hun har en tredjeplass fra Telemarkmesterskapet og to andreplasser og en tredjeplass fra distriktsmesterskapet for Vestfold og Telemark.

Hennes positive fremtoning og alltid blide vesen, er noe alle kunder, i ulike livssituasjoner, setter stor pris på.

Grunnlaget for Evas menneskesyn er sannsynligvis årsaken til at hun tiltrekker seg et vidt kundespekter. Du blir sett og hørt og får alltid en profesjonell kundebehandling.

Mot, kjærlighet, medmenneskelighet, respekt og rettferdighet er drivkraften i Evas visjon. Hun vil at kundene skal føle at det var en hensikt, og at hun gjorde en forskjell, og det er dette som gir henne energi og lyst til å gå på jobb.

Gode medhjelpere

 Madelén

Madelén

 Marte Pauline

Marte Pauline

 

 

2012 - 2014 © Evas Hage AS