Blomsterbutikken i Kragerø sentrum

Om Evas Hage AS

Evas Hage AS er en frodig, varm og litt annerledes blomsterbutikk i Kragerø som drives av kragerøjenta, Eva Johansen. Eva er svært har fokus på gode opplevelser i sentrum, og holder kurs og aktiviteter for både barn og voksne. 

I Evas Hage blir du behandlet med respekt. Du blir sett, hørt og får en svært profesjonell kundebehandling. Bare prøv selv! Du merker fort at Eva kan forandre dagen til det positive eller det bedre. 

Evas indre drivkraft er mot, kjærlighet, medmenneskelighet og rettferdighet. Enkelt sagt, dette gir henne energi og lyst til å gå på jobb.

Om Eva

Eva Johansen, født 1973 er eier og daglig leder av Evas Hage AS. Eva har fagbrev som blomsterdekoratør. Hun er også utdannet barnehageassistent og skoleassistent, og har jobbet i mange år med kundebehandling blant annet på Victoria Hotell og Bucholm Café i Kragerø.

Eva var i tre år ansvarlig for blomsterdekoreringen ved Lifjellstua i Bø. Dette gjennomførte hun med stor suksess, og var blant annet sentral i en 10 siders julereportasje i Allers.

Eva har også over 10 års erfaring som blomsterdekoratør hos Ch. Hiis Blomster i Kragerø, en bedrift som gjorde henne mer interessert i blomsterfaget. Under læretiden som blomsterdekoratør deltok Eva i flere konkurranser i blomsterdekoratør faget. Hun har en tredjeplass fra Telemarkmesterskapet og to andreplasser og en tredjeplass fra distriktsmesterskapet for Vestfold og Telemark.

Hennes positive fremtoning og alltid blide vesen, er noe alle kunder, i ulike livssituasjoner, setter stor pris på.

Grunnlaget for Evas menneskesyn er sannsynligvis årsaken til at hun tiltrekker seg et vidt kundespekter. Du blir sett og hørt og får alltid en profesjonell kundebehandling.